Recenze Energetických krystalů (4.díl)

30.8.2018 v E-shop Alue.cz 25

….. V pořadí čtvrtá sbírka recenzí Energetických krystalů. Pokud se i vy chcete podělit o své zkušenosti, napište mi e-mail, nebo pošlete vzkaz přes diskuzi. Ráda zprávu přidám do některé z příštích sbírek. Děkuji za vaši přízeň a přeji vám mnoho radosti a užitku s těmito unikátními výrobky….

klasická varianta Gaia


 

1.

,,Se současným krystalem, který nosím denně již cca 1 rok, jsem naprosto spokojen . Nechal jsem si na něj vyrobit pro větší pocit bezpečí kožený váček, do kterého se přesně Hope vejde. Jezdím kamionem do zahraničí a netuším, jak bych bez krystalu ten psychický nápor zvládl. Je to dokonalé…

Děkuji.”

 

 

2.

,,Krystal od tebe mam, moje dvouleta neterinka ho uplne zboznuje, nejsme spolu moc casto, ma hrozne problemy se spanim, vzdy kdyz jsem tam byla tak jsem ji dala krystal na krk a do 5ti minut spala uplne sladce a nerusene, vzdy jsme si rikali proc usne jenom se mnou 😀 protoze ja ho furt nosim na krku no a vzdycky se s nim hrala, divala se na nej, na to ze je tak mala a knizky trebas cas od casu znici, tak tohle ochranovala jak mohla a mezi reci jen tak rekla, ze je tam prej vila…

Bylo i znat ze se s nim mnohem min boji, protoze ma urcite strachy a fobie…Tak to se mi moc libilo, me se od te doby zdravi lepsi taky mnohem rychleji.”

 

3.

,,Mám další dobrou zkušenost s tvými krystaly. Dozvěděly jsme se, že kolegyňka z práce má teď na podzim “trochu potíže”. Nálada šla hodně dolů, padly na ni deprese, se kterými se i snažila léčit, ale nikdo ji neuměl pomoct, a už v minulosti se prý xkrát pokusila o pěknou blbost.

No takže jsem ji dala na krk ten krystal, ať ho nosí, dokud bude třeba, a přišla po týdnu s tím, že má pocit, že ji snad vyměnili 🙂 Že je to úplně neskutečný, že se ráno probudí, hned vyskočí a těší se na den! Že je to pro ni úplný nezvyk.

A že i u nás v práci – každý den hodně zákazníků – se cítí líp, že ji to tak nezatěžuje a nedrtí 😉 Tenhle výrazný pocit se cca po měsíci stabilizoval a umírnil.

Život sám o sobě má tu nejkonstruktivnější energii, tak jsem ráda, že ji krystal dodal to, v co jsem doufala, že dodá.”

Namasteen 7.12.2017

 

 

4.

Z diskuze Youtube 16.7.2018

 

 

5.

,,Ahoj Aluško,

moc ráda bych ti napsala kratičkou, ale všeříkající recenzi na energetický krystal, který nosím téměř dva měsíce. První zhruba 2 týdny jsem necítila nic, žádnou změnu (nosím jej však pouze během dne a na noc ho sundavám = nějakým záhadným způsobem si myslím, že bych si ho přes noc rozbila ).

Po pár dnech jsem se však začala cítit úplně jinak, velmi dobře – cítit, tak nějak jistá sama sebou, už se tolik nebojím projevovat se taková, jaká jsem. Zároveň bylo pro mě dříve běžné dávat sebe na druhou kolej, ale nyní nemám problém být na prvním místě a říct tomu dotyčnému proč. Našla jsem důvěru v přirozenost, ať už je to slovo vnímáno jakkoliv.

Každý člověk má svoji pravdu a v něco věří a přijde mi, že krystal podtrhuje a zvyšuje víru v ní, že nám ukazuje správnou cestu a že věříme “správně”, což je pro mě naprosto nádherný pocit.

Čím déle jej nosím, tím se ten pocit jen upevňuje a hádám, že již nezlomí.

Vzhledem k tomu, že každý den bojuji s tím být mezi lidmi a má práce je pro mě stresující, tak má krystal tu moc mě udržet v psychickém klidu a nepanikařit. Věřím, že kdybych nebyla tolik ve stresu a neměl by tolik napilno udržovat mě v pohodě, ukazoval by další zázraky.

Takže já ani neumím dostatečně slovy vyslovit, jak moc mi pomáhá a jak moc ti Aluško děkuji…”

17.12.2017

 

klasická varianta Soulmate

 

5+1.

Úryvek z diskuze pod článkem ,,Jak se zbavit energetické infekce, aneb typický problém, který mi otravuje život”

 

 

,,Chtěla jsem se jen tak ze zvědavosti zeptat, zdali někdo, kdo si koupil energetický krystal (ten skleněný) má taky takovou paranoiu chodit bez něj?
Já nevím, jestli to náhodou až nepřeháním, ale potřebuju ho mít neustále na sobě – ve dne v noci a když si ho sundám, tak jsem nervózní. A taky nemám ráda, když je na mě vidět. Vždycky ho schovávám pod tričko. (nějak si myslím, že by zkrátka tyto ochranné věcičky neměly být vidět, aby neprovokovaly…)”

vanilková

 

,,Krystal nosím pořád. Když ho nemám déle na sobě, je mi hůře, když si ho nandám, tak vždy velká úleva. Nosím ho aby byl vidět, když pomáhá mně, tak co by nepomohl i někomu jinému – třeba se inspiruje…”

andy

 

,,mám to podobně :)”

paskalina

 

,,Také to tak mám, zvlášť do práce si potřebuji vždy vzít nějakou energetickou ochranu, ale krystal využívám i jako hezkou ozdobu.”

ketty

 

,,Aj ja to tak mám. A to že je vidieť mi neva, všetci už sú na to zvyklí :)”

romča

 

 

7.

,,Tenhle krystal je hodně dobrá věcička! Nedám bez něj ani ránu!

Akorát mi potem trošku slezla barva na závěsném očku :-(“

 

 

extra silný, v brazilském křišťálu + stříbro

8.

Z e-mailu:

,,Zdravím vás Aluško, váš krystal mi neustále pomáhá. Je úplně úžasnej. A už mě několikrát napadlo že by mohl pomoci, i kdyby se vložil do vody. Myslíte že by to mělo účinek když by ji vlastně prozářil? Ale na druhou stranu je škoda, že by se musel nadobro sundat asi ten přívěšek. Určitě je lepší ho ale nosit u sebe. Ale jen mě to tak napadlo. Děkuji za všechno. Stále čtu i váš blog, a chystám se na svět za oponou.”

vojtěch

 

,,Dobrý den,

Energetické krystaly se mohou používat na nabíjení pitné vody, jsou k tomu velmi vhodné, ale pokud máte variantu s kovovým nebo Ag očkem, tak to moc nedoporučuji kvůli stárnutí toho očka. Buď to zrezne, nebo zčerná. Sice se to dá vždycky u zlatníka vyměnit, ale na nabíjení vody jsou lepší ty s vrtaným průvlekem, křišťálové. Kdybyste s tím nabíjel vodu, bude voda obsahovat stejná data, jaká vyzařuje krystal a předá je organismu také, akorát jinou formou.
s pozdravem
Alue”

 

 

9.

,,Ahoj Aluško

říkala jsem si, že Ti napíšu co můj Soulmate. Tak tedy ještě jednou Ti

za něho děkuju, je úžasný. Co ho mám jsem ho nesundala (jen při mytí) a moc mi

pomáhá v práci. My teď děláme samé dvanáctky, jedeme takhle už 27 dní, jsme na to totiž sami.

Takže bych měla padat, no ale nepadám, vlastně mě ani nijak zvlášť nebolí nohy

a určitě je to díky krystalu od tebe.

Na krystal dávám opravdu pozor.

Moc děkuju a přeju hezký večer

Marci”

10.

komentář pod článkem o spirituálním významu vlasů

…..

Energetické krystaly jsou k dispozici v e-shopu Alue.cz ZDE

 

 

Komentáře

Ikona diskutujiciho Ježovka 2018-08-30 03:55:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Jo, taky se těším až budu mít svůj. Nejvíc se mi líbí Gaia s krémovou šňůrkou, ale nejspíš si potom zrovna pořídím extra silný, když bude na skladě – a budu tě za nějaký ten čas s tímhle pěkným přívěškem hezky propagovat na youtube ve videích, protože rozdávání odkazů podle mě nestačí ?

Ikona diskutujiciho lenka f 2018-08-30 09:41:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

S energetickým krystalem i křišťály je mi fajn. Říkám si, jestli mi to i spolu s brazilskými křišťály neovlivňuje  krev. Bohužel beru léky na ředění krve, vždy jsem měla krevní výsledky vyrovnané a nic jinak od té doby nedělám kromě toho, že jsem si pořídila krystal a křišťály. Mám krev daleko řidší a doktorka mi pořád snižuje dávkování při každé návštěvě. Tak nevím O_O :-D

Ikona diskutujiciho Alue 2018-08-30 10:23:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[1]: Já jsem si ji původně chtěla nechat, ale pak jsem uznala, že tolik křisťálů co mám nemůžu reálně využít. Takhle krásně zachovaný a nikde neomlácený skoro nejsou.

Ikona diskutujiciho Alue 2018-08-30 10:27:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[2]:  Vytváří to přirozenou biologickou energii a celý organismus poté lépe funguje. Možné to tedy je, ale dokázat se to asi nedá. I když už mi psalo víc lidí, co brali různé typy léků, že mohli snížit dávky, nebo je po čase vysadili úplně, že jim energetický krystal ten problém buď hodně pořešil, nebo odstranil. Jsou to vždycky skvělé zprávy, ale je to hodně individuální.

Ikona diskutujiciho Sissi 2018-08-30 10:56:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Krásné recenze, jen škoda že jsou krystaly tak drahé, hned bych si jeden pořídila. 🙂

Ikona diskutujiciho Verča 2018-08-30 13:33:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

to jsou tak krásné recenze, že bych si ho snad šla taky koupit:-)…akorát mám pochybnosti ohledně toho, co lidi píšou – abych nebyla závislá na jeho posilující energii a neměla problém si poradit bez něho?…takhle by to ale fungovat nemělo nebo ano? domnívala jsem se, že ten krystal posiluje a zaštiťuje, pomáhá člověku být silnější a vyrovnanější, odráží špatné vlivy a tím dá čas na regeneraci a posílení člověka, který je jinak bombardován nepřetržitou destrukcí prostředí..a tak člověk zesílí a vyčistí si duši. takže teoreticky by ho člověk postupem času už ani nepotřeboval, pouze třeba v extrémních situacích.. ale když tedy ho sundám a mám absťák a je mi hůř, pak by mi pole neposiloval a neléčil, jen dočasně zaštiťoval svou vibrací..? jak to prosím tedy je?

Ikona diskutujiciho lenka f 2018-08-30 15:58:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho Alue 2018-08-30 16:15:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[6]:  Záleží co řešíš a kde se pohybuješ. Pokud máš třeba problém s nějakou bytostí co jsi někde nabrala a krystal ji z tebe sundá, tak máš po problému a nepotřebuješ ho, pokud třeba nenabalíš za rok někde nějakou jinou. Nebo jedné paní – a bylo to tady v recenzích – krystal po týdnu pomohl s depresí, pak už ho nepotřebovala. Asi z ní něco sundal. Ale jestli třeba bydlíš v destruktivním prostředí, nebo máš těžkou práci, nebo tě vysávají lidi venku a nemáš možnost to vyřešit, tak krystal potřebuješ.

Ikona diskutujiciho jirik 2018-08-30 16:46:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[8]:tuhle mě bolel zub o půl třetí ráno jsem nemohl usnout, hubu bych si zíváním roztrhnul, tak jsem krystalem jezdil po oblasti co mě bolel zub a během cca deseti minut jsem natvrdo vytuhl…lehl jsem a usnul a spal až do rána.

Ikona diskutujiciho zdeněk 2018-08-30 17:32:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[5]: Ono se na to dá za chvíli našetřit. Já ho kupoval když jsem byl ve druháku na střední a za půl roku jsem našetřil. 🙂 Teď jdu na vysokou do Prahy a jsem rád, že ho mám. :D

Ikona diskutujiciho Kaja(Adela) 2018-08-30 17:45:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Ahoj Aluko, moc hezke jsou. Jak je ziskavas?(mohu se zeptat)

Ikona diskutujiciho Verča 2018-08-30 19:41:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[8]: aha už chápu a díky za bohaté vysvětlení. Tím pak lze pochopit, že člověk co se pohybuje v nevhodných podmínkách a nechce nebo nemůže odejít může být závislý na krystalu, jelikož sám není v takovém prostředí schopen udržet zdravou vyšší energii.

Ikona diskutujiciho Alue 2018-08-30 21:14:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[11]:  Základní tvar někde vyberu, nakoupím a

Ikona diskutujiciho 54 2018-08-30 21:41:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Taky zvažuji koupi krystalu, jaký je mezi nimi rozdíl? Mezi tím extra silným a těmi levnějšími.

Ikona diskutujiciho kalia 2018-08-31 01:41:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Ahoj,

Ikona diskutujiciho Alue 2018-08-31 11:46:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[14]:  Extra silný má dvojnásobný účinek a dělá se většinou do jiného materiálu. Mají různé gramáže a různé typy oček. Klasické vypadají pořád stejně a vybírá se ze tří tvarů. Víc rozdílů mezi nimi není.

Ikona diskutujiciho Lucka 2018-09-01 10:22:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Kříštál zesiluje energii.

Ikona diskutujiciho Petra 2018-09-01 16:16:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Musím napsat recenzi na krystal. 🙂

Ikona diskutujiciho kalia 2018-09-01 18:17:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[16]: já nemám ráda, když mě někdo do něčeho nutí, tak jsem radši, když si to hlídám sama, ale sama se taky moc do ničeho nenutím – v těch prvních očistách jsem celý postup samozřejmě dodržela, ale pak jsem si řekla, že mi ta sůl nechutná, tak si zkusím trochu ulevit a třeba se nic nestane. Té MGSO4 jsem tedy vypila alespoň trošičku v čase dávky a průjem se mi spustil i tak, ale asi jsem ve střevech pak neměla dostatek vody, která by posunovala kameny (když jsem místo 0,2l vypila jen pár loků).

Ikona diskutujiciho Ayeri 2018-09-01 19:25:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Začínám nad ním vážně uvažovat 🙂 Jedu za měsíc do Prahy na kolej, kde se budou energie pěkně mlátit, a já se nechci nechat vysávat v případě smůly, že narazím na destruktivní spolubydlící. Jen mám už pár energetických ochran, které se ukázaly jako placebo. Atlantský prsten jsem cítila chvilku, pak vůbec a nakonec mi bylo dokonce nejlíp bez něj, z pentagramu a malého orgonitu na krk jsem taky nezaznamenala žádné zázraky, pomoc polodrahokamů jsem taky cítila jen dokud jsem si je nezapomněla vzít a nezjistila, že bez nich je mi úplně stejně díky pocitu, že něco najednou dokážu. Jediné, co cítím pořád, je přívěsek anděla, na který nedám dopustit, má vlastní příběh (ve zkratce ho andělé ukázali mojí mámě, když pro mě sháněla dárek) a cítím z něj ochranu, i když je to řetízek bez přerušení, nemyslím, že by mi něco blokoval.

Ikona diskutujiciho Alue 2018-09-01 20:17:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[17]:  Energetický krystal ladí člověka na vysoce konstruktivní energii. – nezesiluje špatné myšlenky, špatné myšlenky deaktivuje.

Ikona diskutujiciho Alue 2018-09-01 20:26:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[20]:  Ty věci nejsou špatné, ale člověk musí vždycky rozlišit co je jak silné a na co to stačí.

Ikona diskutujiciho lenka f 2018-09-01 21:03:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

To s tím kovem znám taky, ale nosím naušnice. Nemám to až tak, že bych je vůbec nesnesla, ale někdy opravdu cítím, že bych si je měla sundat, protože to blokuje energii. Někdy večer, když jdu spát mi vyloženě vadí a tak si je musím sundat. Neměla bych to nosit, ale líbí se mi. :-(

Ikona diskutujiciho zdeněk 2018-09-01 21:17:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[20]: Na karlovce. 🙂

Ikona diskutujiciho Khira 2018-09-03 20:16:00 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Týjo, tak jsem dojela z dovolené a mám čerstvou zkušenost s extra silným energetickým krystalem, s obyčejným skleněným a s dvěma brazilskými křišťály. (fuuha toho je :D)

Nový komentář

Ikona moderatora

Moderovaná diskuze: Příspěvky se zveřejňují s časovou prodlevou. Pro účast v diskuzi je třeba, aby byl váš komentář v souladu s obecnými pravidly slušného chování a podmínkami používání stránek