Prokletí: Jak nás může ovlivnit nenávist

10.7.2024 v Energie 4

Běžná kletba je projektovaná destruktivní myšlenková forma. Například rodič, který teenagerovi říká, že je beznadějný a nikdy z něho nic nebude, ho proklíná úplně stejně, jakoby říkal: „Doufám, že onemocníš a brzo umřeš.“
Všichni jsme v životě rozdali i dostali kletby. Pokud jste někomu předali kletbu, je dobré vědět, že je to obousměrná cesta, která vám dá totéž na oplátku. Ačkoli je kletba běžná energetická zátěž a prakticky každý člověk na sobě nějakou nosí, zbavit se jich není vždy jednoduché.



Existuje mnoho metod pro odstranění kleteb, například různé očistné rituály, meditace, existují i obranná kouzla. Jednou z nejúčinnějších metod, jak najít a odstranit kletbu, je najmout senzibila-psychotronika. Dobrý psychotronik umí najít a eliminovat tyto energie, ale také je schopen odhalit, odkud pocházejí a jaký na nás mají vliv.

Jak vznikají běžné kletby
Lehká kletba může vyplynout z hádky, nebo problému se sousedem.
Posedlost vyvoláváním hádek po nejpříjemné události může naznačovat existenci kletby, která zasaženého člověka dráždí.
Silnější typ kletby je profesionální prokletí. Takové umí profesionální šamani, čarodějnice, církev, mágové a satanisté. Vyčištění profesionální kletby vyžaduje odborníka a není to lehký úkol. Profesionální kletba často obsahuje štít, který kletbu skrývá, nebo ji maskuje jako jiný problém. Zkušený psychotronik musí nejprve obejít tuto pojistku, aby se mohl dostat do jádra problému.

Prokletí může být uvaleno na osobu, dům, místo, rodovou linii, zvíře nebo cokoli jiného. Kletby na obchodní transakce, rodové nebo dědičné linie, mohou být velmi významné a velmi kruté.
Prokletí může bránit pokroku v životě a bránit v uzdravení. Některé kletby jsou zacíleny pouze na ženskou stranu rodiny, nebo na mužskou stranu. Tyto kletby mohou mít silný vliv na manželství (nebo spíše neexistující manželství), prosperitu, plodnost, děti, smrt a nemoci.


Zajímavé příklady silných kleteb
Počátkem 20. století byl mladý muž na Středozápadě USA obviněný z krádeže. Tvrdil, že není vinen, když ho vedli na popraviště. Těsně před oběšením prohlásil, že aby dokázal svou nevinu, na jeho hrobě nikdy neporoste žádná tráva ani květiny.
Dodnes, i když proběhlo mnoho pokusů pěstovat tam trávu, aplikovat travní koberce, nebo zasadit květiny nad jeho hrobem, zůstává nahoře holá hlína… Popravený proklel místo svého odpočinku a kletba drží dodnes.

Jiný příklad ze současnosti: Rodina Amishů v Kentucky měla farmu na pozemku, který na sobě měl profesionální prokletí. U šestnáctileté dcery se v den jejích narozenin objevily mírné příznaky záchvatu a její 17letá sousedka měla stejné příznaky rok předtím, také na její 16. narozeniny. Obě dívky absolvovaly magnetickou rezonanci a byly vyšetřeny psychiatrem.
Psychiatr řekl, že jejich problémy byly způsobeny emočními problémy, dokonce naznačoval, že dívky své příznaky jen předstíraly.
Obě sousedící rodiny Amishů měly farmy se skleníky a věřily, že symptomy jejich dcer mohou souviset s používáním pesticidů. Považovali za čirou náhodu, že obě dívky byly poprvé postiženy v den svých 16. narozenin, i když žádný z jiných členů rodiny netrpěl podobnými příznaky. Přesto nakonec rodina pozvala senzibily, aby jim pomohli problém rozlousknout.
Když navštívili farmu v Kentucky, uviděli kruhový indiánský val o průměru asi třicet metrů, obklopený kukuřičným polem. Rodina postavila kolem pohřebiště plot aby ho nenarušila, ale kukuřici zasadili až k hranici plotu.
Senzibilové rozkryli tento příběh: V minulém století byla v místním údolí brutálně zavražděna 16letá dívka při masakru domorodých indiánů. Právě v tom místě, kde se obě farmy nacházely. Tato rodina měla vlastního šamana, který se příchozím pomstil tak, že na jakoukoli budoucí 16letou dívku žijící v tomto údolí uvrhl nemoci a příznaky záchvatů.
Senzibilové na základě těchto informací navrhli, aby majitelé farmy posunuli plot kolem mohyly asi o pět metrů dozadu, aby se pokusili s místními duchy domluvit a sundat kletbu. Jedna z rodin s tím však nesouhlasila, k vyřešení problému tedy nedošlo.

Je možné proklít i sám sebe
Další typ běžné kletby je sebeprokletí a je běžnější, než byste možná tušili. Jsou to destruktivní prohlášení o sobě, jako „nejsem dost dobrý“, „jsem ošklivý“ nebo „beztak to nezvládnu“. Postupem času takové mentální programy přitáhnou nemoc a neštěstí, podle toho jak člověk sám sebe programuje.

Závěr
Jakmile se kletba identifikuje a vyčistí, člověk může zažít velké odlehčení a dobré životní změny. J
e důležité si uvědomovat, že skutečně můžeme nevědomě promítat destruktivní myšlenky do našeho života, a to jak sobě, tak i ostatním.

Všichni máme občas destruktivní myšlenky, ale ne všechny se stanou kletbami. Kletba získává sílu zejména na základě silného emocionálního podnětu, jako je nenávist, závist, zoufalství, žal.

© aluska.org 2024

 



Komentáře

Ikona diskutujiciho není 2024-07-10 21:48:46 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

To je nebezpečné téma, nicméně, pokud tedy budu mluvit o něčem jiném, nic se nedozvíte. Proto zvolím kompromis a napíši alespoň něco, co se nedá zneužít,. protože už byť i jen ten fakt, že bych něco potvrdil jako že funguje, posílilo by psychiku „pachatele“ a účinnost kletby. Bylo nebylo jedno společenství, které se rozhodlo docílit úspěchu za každou cenu. Rozhodli se, že budou vyznávat negativní síly a oddali se jim. Tady jde ale už o dva přístupy k věci: Zaprvé o vlastní psychiku „pachatele“ a zadruhé o vyžádanou pomoc nějaké vyšší negativní bytosti a nebo dokonce celé vyšší negativní sféry, které za to ale něco chtějí, protože si vývojově uvědomují, že jednají špatně. V případě, že je tato negativní kletba neoprávněná, je oběť chráněna nejen svou vlastní čistotou ale i tou nespravedlností a jak se často uvádí, Bůh je spravedlivý a funguje tak. Některé klany mají ve zvyku určit tzv, Beránky, tedy jedince, na které svádějí veškeré své špatné činy a zločiny aby se očišťovali doslova jejich krví. Pokud nějaký Beránek přežije, protože dokáže vydržet a dost logicky to je někdo opravdu moc pozitivní a proto těmi klany obětován aby jim nestál v cestě, pak už se dějí věci: Oddělí se, protože tou mírou zla vůči němu, přestane věřit v Boha a „přejde“ k jinému nebo prostě jinam. Tak vzniká nový národ a další jemu podobní a nebo i spříznění lidé jdou s ním. Dovoluji si připomenout Staré pověsti české od Jirásky, kde vypráví přesně tento případ, kterým začaly dějiny národa Čechů, totiž že se oddělili od lidu původního a přes dvě velké řeky přišli do Čech.

Pozitivní kletba je v důsledku nastolena právě tak a to přirozeně, jak jsem už napsal. Pozitivní kletba znamená, že nezáleží na množství lidí, kteří páchali zlo, záleží na právě tom oddělení a to tím způsobem, že té oběti se následný trest už netýká ani energeticky ani psychicky a pokud odejde někam jinam, ani materiálně. Mnoho starých nejvyspělejších civilizací už zaniklo a to protože podlehli vpádu barbarů, tedy lidí nižší vývojové úrovně, protože před nimi přestali být chráněni, pokud odpovídají jejich míře zla, tedy splývají s nimi. Zatím stačí, protože vás to třeba ani nezajímá.

Ikona diskutujiciho Namasteen 2024-07-11 11:43:38 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Zrovna jsem si rikala, ze potrebuju napsat komentar, i kdyz to nebude treba s tim aktualnim clankem uplne souviset. Rodice byli na zlucnikovy ociste a tata pry ze sebe vyklopil hrst cernych kamenu… Ne ze by me to zajimalo, ale stejne jsem castecne zvedava, jestli se neco zmeni.

Ikona diskutujiciho Alue K. Loskotová 2024-07-11 13:51:11
Ikona diskutujiciho
sipka

Říká se, že černé kameny dělá černá magie a prokletí. Ale možná to bude i chemickým složením, těžko říct ¯\_(ツ)_/¯

Ikona diskutujiciho Standa 2024-07-11 23:41:29 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Jeden veleslavný římský klasik prohlásil „Odi et amo“, tzn. Nenávidím a miluji. Co nám ale tímto výrokem ten duševní poškozenec vlastně chtěl sdělit? Že žít dle tohoto schizmatu je správné? To asi těžko, neboť přirozená láska mezi lidmi přeci nemůže být slučitelná s nenávistí. Probuzený svět v současnosti dobře pochopil, že celá prolhaná historie lidstva je uměle živena právě zlobou, násilím a nenávistí. A tyto pravdy dnes už zaplavily internet nebývalou měrou.

Nový komentář

Ikona moderatora

Moderovaná diskuze: Příspěvky se zveřejňují s časovou prodlevou. Pro účast v diskuzi je třeba, aby byl váš komentář v souladu s obecnými pravidly slušného chování a podmínkami používání stránek