Nakupování s anděly

3.2.2010 v Bytosti 0

Andělé rádi zasahují do našeho hmotného světa. Nemusíme se stydět požádat je o pomoc ani se bát, že je naše žádost příliš banální nebo nedůležitá. Musíme si pamatovat, že andělé jsou tu proto, aby nám ulehčili cestu, a my pak mohli svobodně zářit jasným Božským světlem. Všichni víme, že ve dnech, kdy nám jde všechno od ruky, je naše světlo jasnější. Když se nám daří, jsme sebevědomější, usměvavější a optimističtější. V té době také inspirujeme ostatní, aby naplnili své vlastní sny. Proto neváhejme požádat nebesa, aby nám pomohla zažívat více takových dnů.

Andělé pro nás velice rádi otevírají dveře. Můžeme je požádat, aby nám pomohli najít potřebné předměty, a poté „naslouchat“ jejich vedení, kterého se nám po žádosti o pomoc vždy dostane. Toto vedení může přijít ve formě myšlenky, vize, pocitu nebo hlasu.

Jedna bytová architektka mi vyprávěla, jak jí andělé pomohli najít předmět, který její klientka sháněla do svého domu:

Jedna z mých klientek potřebovala pár doplňků do své přestavěné ložnice. Alabastrovou lampu, jednu z věcí, po kterých toužila nejvíce, jsem marně sháněla čtyři měsíce. Cestou do starožitnictví jsem zavolala anděly, aby nás zavedlo přímo k tomu, co potřebuje a sháníme. O chvíli později jsme našly ne jednu, ale hned dvě alabastrové lampy, spolu se zajímavými nočními stolky a dalšími doplňky, které jsme potřebovaly. Nakupování s anděly bylo snadné, zábavné a velmi rychlé.

Další Andělé – ZDE

Z knihy Léčení s anděly od Doreen Virtue Ph.D.

Komentáře

Nový komentář

Ikona moderatora

Moderovaná diskuze: Příspěvky se zveřejňují s časovou prodlevou. Pro účast v diskuzi je třeba, aby byl váš komentář v souladu s obecnými pravidly slušného chování a podmínkami používání stránek