Recenze Energetických krystalů (7.díl)

4.4.2019 v E-shop Alue.cz 12

Velice děkuji za váš zájem o energetické krystaly. Budu ráda, když mi také napíšete svoji zkušenost a své dojmy z tohoto unikátního výrobku. Vaše zkušenosti mě velice zajímají a ráda jim dám prostor v některé z dalších sbírek zákaznických recenzí.

Energetické krystaly jsou speciální výrobky, které pracují s přirozenou bioenergií člověka, nosí se na krku. V e-shopu Alue.cz je můžete aktuálně najít v mnoha variantách a tvarech, kromě klasické řady také v podobě polodrahokamů, středně silné, nebo extra silné. Pokud vás výrobek blíže zajímá, přejděte na e-shop Alue.cz. Kompletní popis a návod k použití najdete zde: Kompletní specifikace energetických krystalů

Recenze:

1.
Ahoj Alu,
koukám, že na blogu máš další kolo recenzí na krystaly, tak rád přidám svou:
Krystal jsem objednal s tím, že jsem byl osoba velmi destruktivního rázu, chtěl jsem tohle změnit a proto objednal rovnou extra silný krystal jako pomocníka na mé cestě k proměně. Od objednání až po okamžik kdy dorazil jsem necítil takovou tu radost a pozitivní energii jako popisují ostatní, naopak spíše mě ovládal strach a nedůvěra. Naše první společné dny, týdny mi daly zabrat, občas když jsem byl ve své “destruktivní špičce” mi z krystalu bolela hlava a bylo špatně, po té co jsem došel z práce domů musel dolů, jindy jsem měl pocit jakoby krystal vážil pěkných pár kilo a na krku mě tížil až řezal, že takhle může působit jsem věděl už dopředu, takže jsem vytrval.
Postupně mě začal ladit na konstruktivní vlnu, moje výlevy, ego a léčení si mindráků na druhých jsem dostával pod kontrolu a teď už ho prostě musím mít na krku každý den, stal se z něj můj parťák.
Krystal sundávám na noc, protože vím jak v noci putuju po posteli, tak aby nedošel k ůhoně a hlavně spím na břiše, takže mě tlačí. Když ho ráno opomenu nasadit a pak to zjistím až jsem v práci, mám pocit jako bych zapomněl ruku :-)
Měj se hezky Z.
(přišlo 16.11.2018 mailem)



2.
Jsem taky z krystalu nadsena. Dobiji me energii. Vnimam lepe lidske telo..jsem maserka…dusevne jsem na tom lepe..duchovne jeste vic.. a 14dni jsem trnula..zapomnela jsem ho na nocnim stolku v hotelu v Portu..v Portugalsku…Uz jsem si rikala, jak ta dovca paradne probehla..zadny prusvih..a az doma jsem na ztratu prisla.vcera mi dosel..v hotelu ho nasli a poslali.Vitala jsem se s nim, jako s nejlepsim pritelem?
(vlaďka 16.11.2018)

3.
Dobrý deň, balíček som včera vyzdvihla, veľmi Vám ďakujem za ochotu a rýchle odoslanie 🙂 pravdepodobne si budem musieť našetriť na druhý energetický kryštál, pretože tento mi hneď po rozbalení “skonfiškovala” moja malá dcérka a už ho nechce dať dolu z krku, dokonca s ním aj spala 😀 s pozdravom Lea
(9.12.2018)

4.
Ahoj milá Alue.
Pridám sa teda aj ja k spokojným recenzentom a k šťastným nositeľom tvojho Energetického krystalu.
Energetický krystal Gaiu som si objednala pred vyše rokom. Keď šťastlivo docestoval a ja som si otvorila starostlivo zabalený balíček, tak som hneď mala pocit veľkého šťastia a spokojnosti. Dala som si ho na krk a očakávala zázraky.

Potom, asi do mesiaca, sa na tvojom e-shope objavil extra silný Energetický Krystal z brazílského krištáľu. To ma absolútne nakoplo, nebolo čo riešiť a hneď ráno som si ho objednala. Keď za krátky čas docestoval, pocit veľkého šťastia sa opäť opakoval. Krystali som si vymenila a opäť očakávala zázraky.

Za niekoľko dní, neviem koľko, som sa začala cítiť akosi uvoľnenejšie, ešte šťastnejšie, spokojnejšie, kľudnejšie, začínajú mi viac dochádzať kadejaké súvislosti, súvislosti z minulosti, prítomnosti, dochádzajú mi všelijaké podrobnosti, lepšie rozumiem prísloviam, porekadlám, začali sa rôzne objavovať odpovede na moje vnútorné otázky, všímam si znamenia, každým dňom som viacej a viacej očarená prepletením sveta, ako to všetko do seba krásne zapadá, to načasovanie…a všetko je akési krajšie, jasnejšie, farebnejšie, veselšie, zvláštnejšie, pochopiteľnejšie, radostnejšie, rozumnejšie a ja neviem, aké ešte ejšie, no skrátka srdcu, duši, mysli i očiam otvorenejšie.

Som viac ako 5 rokov na materskej dovolenke. Naše veselé detičky sú zdravé, šťastné, poslušné a hlavne riadne zvedavé. Stále, stále sa niečo pýtajú a ich milióny otázok nikdy nemajú konca kraja. Poctivo odpovedám na každú otázku a na každé prečo a prečo, je to veselo-náročné, a keď pri tom robím niekoľko vecí naraz, všetko ide vybuchnúť a ja samozrejme najviac, adrenalín stúpa, do toho ďalšia otázka a ja cítim, že už už vybuchnem, no vtedy, akoby sa “NIEČO” za mňa zhlboka nadýchne a ja už pri dlhom výdychu cítim radosť z uzemnenia, spokojnosť, som naplnená kľudom a môžem normálne fungovať ďalej a ešte aj odpoveď na tú miliónprvú otázku.

Ten Energetický krystal, surové Krištále a uvedomenie si Zákonov Vesmíru, ma zbavujú strachu, o ktorom som ani netušila, že v sebe mám. Zrazu viem, čo chcem, čo ma baví a napĺňa a čo budem robiť po materskej dovolenke. Napriek všetkým vybavovačkám a istého druhu rešpektu voči tomu čo ma všetko čaká, nemám obavy a viem, že pôjdem skalopevne za tým a viem, že budem spokojná a šťastná. No však čas ukáže.

Tá energia z môjho malého, ale extra silného Energetického krystalu je veľká, cítim ju a rázne. Zdá sa mi, že aj kvetom a stromom rozumiem akosi lepšie a keď sa tak pozerám na ľudí okolo seba, tak mám pocit, že ich vnímam akosi viac.

A čo sa mi ešte veľmi páči a pripisujem to tomuto Energetickému krystalu, lebo pred tým sa mi to nestávalo, tak sú to dávne sny. Sem tam sa mi z ničoho nič, v mysli objavia sny, ktoré sa mi kedysi snívali, na ktoré som už dávno zabudla, a ja opäť prežívam spokojnosť z tých snov a opäť ma to napĺňa radosťou a kľudom.

Tak to bude asi zatiaľ všetko. Som zvedavá ako to bude prebiehať ďalej, čo ma čaká a čo Ti budem recenzovať za 2; 5; 10,možno 20, alebo aj viac rokov. Moja intuícia, kadejaké väčšie, či menšie rozhodnutia, ma za tento rok nosenia extra silného Energetického krystalu ani raz nesklamali.

Som Ti skutočne vďačná milá Alue, že si do sveta vypustila tento SKVOST.
Pre mňa ma táto “ZÁZRAČNÁ VECIČKA” nevýčislitelnú hodnotu.

S vďakou, láskou, obdivom a úctou Jana
(8.12.2018)

5.
Aluško děkuji moc za energetický krystal, je moc krásný a ještě k tomu takhle vystínovaný ametyst 🙂 Jako malá jsem kromě křišťálu měla blízko k ametystu, tak tohle je pro mě velká radost. I kolega v práci ho pochvaloval, že “kdo umí, ten umí” tak ho mám oficiálně schválený 😀
Khira
(8.1.2019)

5+1.
Ahoj Aluško,
koupila jsem si u tebe přírodní křištál na odkřtění a podle tvé knížky Strážný anděl jsem vyzkoušela odkřtění, mé pocity byli že mně zacala zezadu bolet hlava nebo spíše tlačit a do rána jsem cítila brnění uvnitř těla, jen přes noc a ráno už to bylo v pořádku, tak se asi něco dělo:-).
Ted další zkušenost, koupila jsem si u tebe energetický krystal- střední, nejdříve pro sebe, ale po týdnu jsem ho začala půjčovat dceři, nejdřív jsem na ni dohlížela aby ho nosila, ale po určité době přišla za mnou a říkala mi že se cití s ním líp a ted ho nechce sundat:-D Prochází si docela psychicky náročným rozchodem.
Já bych řekla že je už od mala taková psychicky slabší a tak jsem se rozhodla že jí začnu šetřit na ten extra silný krystal, protože vidíme výsledky už u toho slabšího.
(Romana 30.1.2019)

7.
Dobrý den Alue,
rád bych vám touto cestou poděkoval za energetický krystal. Upřímně jsem tomu moc nevěřil, ale zkusit se má všechno a přesvědčila mě záruka, že kdybych nebyl spokojený, nebo necítil účinek, tak ho vždycky můžu vrátit. Říkal jsem si, že za zkoušku nic nedám, maximálně poštovné.
Byl jsem hodně překvapený, jak mi krystal dobře zabral. Mívám často hodně blbou náladu a už delší dobu. Moc to nedokážu vyřešit, nebo tomu předcházet. Netuším, kde je problém, jestli je něco se mnou, s mým okolím, nebo jestli tu blbou náladu někdo na mě hází.
Ode dne, kdy jsem si krystal vzal poprvé na sebe, mě tyto depresivní smutné nálady přešly. Konečně mám chuť ráno vstát z postele a konečně normálně přes den funguju, aniž bych byl celý den unavený a demotivovaný. Asi mi to spravilo nějaký energetický problém, nebo problém na duši, nevím, nejsem na tyhle věci expert a vlastně je to jedno. Hlavně že to funguje.
Manželka mě chvílemi nepoznává, říká že chodívám po baráku a usmívám se, přitom se nic tak zásadního nestalo, kvůli čemu bych mohl slavit. Mám spontánně dobrou náladu, je mi jakoby lehce a nepotřebuju k tomu mít důvod, nebo něco slavit. Jakoby den sám o sobě byl oslava.
Doporučil jsem vaše krystaly lidem, kteří mají podobné potíže a doufám, že je budete ještě dlouho dělat, protože to fakt stojí za to.
Ještě jednou děkuju, hlavně že jste
(Dalibor 15.2.2019)

 

Komentáře

Ikona diskutujiciho hanka 2019-04-04 22:11:45 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Nádherné, to je radost číst! Krystaly jsou fakt unikátní, taky doufám že budou dlouho v prodeji. Bez krystalu bych byla jiný člověk, to vím jistě. Všechno lépe zvládám a v těžkých obdobích mě drží nad vodou. Účinků je nespočet… vyjde tady někdy moje recenze? Posílala jsem ji už před časem a je hooodně dlouhá:)

Ikona diskutujiciho niky 2019-04-04 22:12:05 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Budou ještě energetické krystaly extra silné-křišťál, které mají provázek provlečený rovnou křišťálem bez kovového očka?

Jinak ty středně silné, ať už ze skla, nebo z drahých kamenů jsou naprosto úžasné a dobře se hodí i na okrasu. Lidi se tomu prvně diví, myslí si že je to nějaký obyčejný výrobek, ale jakmile si jej půjčí, už ho nechcou dát z krku. Stejně tak já ze začátku, kdy jsem k tomu byla trochu skeptická, ale jakmile jsem si ho jednou nasadila už jsem ho nechtěla nikdy sundat, protože jsem zjistila, jak úžasná věc to je. Tak chci zkusit ještě ten extra silný, to bude asi trochu jiný, ještě lepší zážitek, už se těším.

Ikona diskutujiciho radeta 2019-04-04 22:12:20 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Aluško, chci se zeptat, nosím na krku najednou energetický krystal Hope a extra silný energetický krystal, zesiluje se tím účinek?

V září 2017 jsem si od tebe koupila EK Hope a hned jsem pocítila změnu k lepšímu. Cítila jsem se vyrovnanější, méně podrážděnější, celkově klidnější, sebevědomější, nebála jsem se tolik vyjadřovat svůj názor…

Ke konci června 2018 jsem se dozěděla, že od října nastoupím do práce, která je na energeticky špatném místě, je to práce s lidmi, celkově dost náročná (kromě toho po dlouhé době, kdy jsem byla doma s dcerou) a řekla jsem si, že bez extra silného EK tam nejdu. Mám dojem, že zrovna žádné ani nebyly v nabídce. Během pár dnů byly najednou skladem a objevil se tam jeden, do kterého jsem se zamilovala na první pohled a od té doby jsem neviděla pro mě krásnější. Je to pořádná synchronicita.

V pondělí se mi stala zajímavá věc s atlantským prstenem. Přišla ke mě do kanceláře starší paní, hodně protivná, pořád se o něčem dohadovala, fakt hrůza. Když jsem jí dávala podepsat smlouvu, všimla jsem si, že má na levém prsteníčku atlatský prsten z nějakého kovu – já měla na svém levém prstečníčku také atlantský prsten, stříbrný. Najednou jsem přestala mít chuť ten prsten nosit. Mohlo to být znamení, že ho mám teď na nějakou dobu odložit?

Děkuji za případné odpovědi. Ale hlavně Ti děkuji za Tvoji práci Aluško a přeji Ti ze srdce jen to nejlepší. R.

Ikona diskutujiciho nirvana 2019-04-04 22:12:41 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Mně se zdál před nějakou dobou moc hezký sen jak jsem dostala od někoho růžové srdíčko z nějakého drahého kamene. Myslím, že se mu říká růžový quartz. Ale v tom snu jsem z něj měla hróznou radost a pak mě prakticky mrzelo, že jsem se vzbudila a kamínek nikde! 😀 To je hrůza, když se vám zdá něco tak reálného že to úplně cítíte a pak se vzbudíte a nemůžete se tam vrátit! Každopádně to byl moc hezký sen. No a tady koukám, že ty prodáváš krystaly i jako citrínová srdíčka. Asi to brzo převedu do reality a na jedno si našetřím, alespoň bych ten sen převedla konečně do reality 😀

Ikona diskutujiciho alue 2019-04-04 22:12:57 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[1]: jojo vím o ní, ta bude v sedmém dílu.. 😉

Ikona diskutujiciho hanka 2019-04-04 23:12:07 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[5]: jé to je fajn 🙂

Ikona diskutujiciho kalia 2019-04-04 23:12:25 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Tyhle recenze se mi velice líbily 🙂

Ikona diskutujiciho alue 2019-04-05 15:53:01 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[2]: Já bych určitě nejraději nabízela jenom vrtané, ale shánět materiál není jenom tak a ty vrtané se dělají dost málo a pak je člověk taky musí najít… takže teď mám samá očka.

Jinak jsem ráda, že ti EK tak vyhovuje, já ten svůj nosím taky viditelně jako šperk a na bavlněném světlém provázku se hodí úplně ke všemu a ještě je slušivý.

Ikona diskutujiciho alue 2019-04-05 15:53:17 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[3]: Účinek energetických krystalů se nesčítá, to znamená že pokud máš extra, čerpáš efekt zejména z něj. Pokud ten středně silný běžně nepotřebuješ, dá se využít pod polštář, nebo pro děti. Já jsem svůj starý ek pověsila morčátkům mezi kotce, aby na ně zářil.

Ikona diskutujiciho alue 2019-04-05 15:53:32 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

[3]: ad. atlantský prsten: Ten symbol dodává energii. To že ho nosí i lidé kteří ti nesednou a jsou nějací protivní, za to prsten nemůže.
Ta paní ho očividně nosila, aby jí pomohl, jenomže znáš to… Charakter prstenem nespravíš.

Ikona diskutujiciho niky 2019-04-19 12:33:25
Ikona diskutujiciho
sipka

Ó ano, to máš teda pravdu. Jednou přišel zákazník, kterej byl dost nepříjemnej a slizkej. Měl na ruce prsten atlantů, tak jsem si říkala, jak může někdo tak destruktivní a na první pohled pochybného charakteru nosit tohle. No tím se to vysvětluje. Ono je taky problém, že hodně lidí je ambivalentních…..někdy jsou v pohodě a dá se s nimi i bavit a jindy jsou naprosto nesnesitelní, jak jsou destruktivní a chtějí člověku akorát ublížit a manipulovat s ním….myslím, že tvoje krystaly anebo kartičku tm už by na sobě takový člověk ale nesnesl, takže podle toho, jestli to bude mít ochotně na sobě, nebo to dá nervózně pryč, se dá spolehlivě poznat, jaký ten člověk je.

Taky mám zkušenosti s tím, že když mám na sobě energetický krystal (teď, když mám ten extra silný, tak obzvláště), lidi, kteří jsou konstruktivní ke mně nějak víc tíhnou a víc se se mnou baví, zato lidi co jsou destruktivní se se mnou nebaví vůbec a sami se mi vyhnou, takže paráda :-).

Ikona diskutujiciho Alue K. Loskotová 2019-04-19 21:00:20
Ikona diskutujiciho
sipka

Moje zkušenost s kartami je, že destruktivním lidem z nich je vyloženě zle, jsou unavení, bolí je hlava, odmítají to nosit, nebo se toho jen dotýkat.
Energetické krystaly zase destruktivním lidem vadí už na pohled i když se jich ani nedotkli a neví co to je. Fyzické symptomy jsou podobné kartám.
Když člověk vydrží dost dlouho, přetočí to jeho destruktivní rezonanci na konstruktivní, ale je to někdy docela porod, záleží jestli je v extrémním stavu, nebo jenom trochu rozladěný. Kdo to vydržel, ten říká že to za to stálo. Začal jinak myslet, lépe, čistě, mile a podle toho se změnil jeho život.

Nový komentář

Ikona moderatora

Moderovaná diskuze: Příspěvky se zveřejňují s časovou prodlevou. Pro účast v diskuzi je třeba, aby byl váš komentář v souladu s obecnými pravidly slušného chování a podmínkami používání stránek